Werkzaamheden GOB Zoetermeer

In deze periode is er veel gevraagd van ons als gastouderbureau. Wij hebben andere werkzaamheden verricht als normaal. Volgen van maatregelen, het garanderen van een veilige gastouderopvang, acute wet en regelgeving en de compensatieregeling kinderopvang gingen helaas niet vanzelf. GOB Zoetermeer heeft daarnaast meegewerkt aan de 24-uurs noodopvang in de gemeente Zoetermeer. Dit voor hardwerkende mensen in de zorg en andere cruciale beroepen. Ook afgelopen weekend zijn er weer gastouders aan het werk geweest om de mensen die zich inzetten voor onze samenleving te ondersteunen. Wij zijn trots, dat wij op deze manier ook een steentje hebben kunnen bijdragen. Evaluatiegesprekken, offertes, contracten en andere zaken zijn mede hierdoor niet zo snel doorgevoerd als dat u van mij gewend bent. Wij hopen op jullie begrip hiervoor. 

Persoonlijke noot
Lieve ouder(s), dank jullie wel! Wij willen jullie graag persoonlijk bedanken, voor jullie geduld, begrip en ook jullie steun in deze tijd. Wij zijn super trots op jullie. Hoe jullie deze periode hebben aangepakt en doorgekomen zijn. Petje af!

Vandaag nemen wij voor jullie weer een stukje zorg uit handen. Wij zijn ons bewust van alle zorgen die er leven over het weer openen van de kinderopvang, zowel bij ouder(s) als bij gastouder(s). In alle moeilijke momenten die wij hebben meegemaakt geldt, blijf praten, blijf met elkaar in gesprek, kijk naar elkaar om en heb elkaar lief. Juist nu.

Heeft u vragen over de gastouderopvang?
Stel ze gerust aan ons of aan één van onze aangesloten gastouders.

× Stel een vraag via Whatssapp