Broodfonds Zoetermeer, heb jij interesse?

Wij hebben het voornemen om een nieuw Broodfonds in Zoetermeer op te richten.

Een broodfonds is een zeer betaalbare inkomensvoorziening voor zelfstandigen in geval van ziekte. In Nederland zijn er al op meer dan 200 locaties broodfondsen gestart. De overkoepelende organisatie, broodfonds.nl, faciliteert rekeningen en regelt betalingen. Triodos Bank is mede-initiatiefnemer. In Nederland zijn inmiddels 20.000 ondernemers in 450 groepen in 175 plaatsen aangesloten bij een broodfonds.

Waarom dit Broodfonds?

70% van de ondernemers in Nederland heeft geen (toereikende) inkomensvoorziening in geval van ziekte.

Voor wie is het Broodfonds Zoetermeer?

ZZP’ers maar ook zelfstandigen met personeel, vennoten van een VOF, maten in een maatschap en directeuren-grootaandeelhouders (DGA’s) van een BV kunnen lid worden van het broodfonds. In een broodfonds kun je met elk beroep meedoen: timmerlieden, schrijvers, ontwerpers, filmers, boeren, verpleegkundigen, boekhouders, koks, kappers, gastouders etc.

Hoe werkt het Broodfonds?

Voor elke deelnemer wordt een eigen bankrekening geopend: je broodfondsrekening. Hierop zet je elke maand je inleg. Als je ziek wordt, krijg je een schenking uit het broodfonds. Hoe hoger je maandelijkse inleg is, hoe hoger je maandelijkse schenking is als je ziek wordt. De schenking die je kiest moet passen bij je actuele inkomsten en winst uit je onderneming. Je inleg blijft van jou. Als je op enig moment uitstapt krijg je het bedrag dat op je broodfondsrekening staat terug.

Ze hebben minimaal 20 en maximaal 50 ondernemers nodig om dit broodfonds Zoetermeer tot een succes te maken. Al ruim 13.000 ondernemers in Nederland zijn aangesloten bij een broodfonds.

Heb je interesse?

Meld je aan voor de informatieavond op 1obtober 2019 via onderstaande website:

× Stel een vraag via Whatssapp