Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis online cursussen over taalontwikkelingsstoornissen

1 juni 2020 - 1 september 2020

Gratis

Gratis online cursussen over taalontwikkelingsstoornissen

Praat je kind niet goed en kun je jouw kind moeilijk verstaan? Of begrijpt je kind niet goed wat anderen zeggen? Maak je je zorgen over de taalontwikkeling van je kind en wil je meer weten over problemen in de taalontwikkeling? En over wat het betekent voor jou en je kind als je kind een taalontwikkelingsstoornis (TOS) heeft? In deze Corona-tijd kan het lastig zijn om de informatie te vinden die je nodig hebt en je kind de juiste hulp te geven. We helpen je met onze online cursussen over TOS graag op weg. Je kunt je tot 1 september gratis inschrijven.

Leer meer over TOS
In de online cursus leer je wat een TOS is, hoe deze zich kan uiten en wat het hebben van TOS betekent voor je kind en voor jou. Ook worden suggesties gegeven over het in gesprek gaan met je kind. Voor elke leeftijdsgroep is een aparte module beschikbaar. De modules zijn gemaakt voor ouders, maar ook interessant voor professionals die werken met kinderen met TOS.

Gratis cursus met kortingscode
Gebruik bij de aanmelding de kortingscode ONLINELEREN_LENTE2020. Je kunt je tot 1 september gratis inschrijven; vanaf het moment van inschrijving heb je een jaar lang toegang tot de cursus in de Kentalis Leeromgeving.

Bekijk ook onze gratis online cursussen over gehoorverlies en dovencultuur.

Gegevens

Begin:
1 juni 2020
Einde:
1 september 2020
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.kentalisshop.nl/nl/cursussen

Organisator

Kentalis
Bekijk de site van Organisator
× Stel een vraag via Whatssapp