Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Baby-, Peuter-, Kleutermarkt 2018

4 februari 2018. Tijd: 09:30 - 12:30

Gratis

Zondagochtend 4 februari opent de Bibliotheek in het Forum haar deuren speciaal voor jonge ouders en opa’s en oma’s van kinderen tot 6 jaar! Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen! Let op!! Vanwege de drukte zijn kinderwagens binnen niet toegestaan.

Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen! De toegang is gratis. Vanwege de verwachte drukte zijn kinderwagens deze ochtend niet toegestaan in de Bibliotheek in het Forum.

Twee keer theatervoorstelling ‘Sttt! De Tijger slaapt’
Kom naar de theatervoorstelling Ssst! De Tijgers slaapt van theatergroep De Toren van Geluid om 10.00 uur of om 11.00 uur! In de muzikale voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt’ zien we de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het op neemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest…? Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur, waarbij de dieren echt tot leven komen. Een grappige voorstelling waarin niet alles is wat het lijkt! De voorstelling duurt 40 minuten.

Workshops
Tijdens de markt zijn er inspirerende muziek- en dansworkshops, zoals ‘Klap eens in je handjes’, ‘Muziek op schoot’, ‘Dreumes- en peuterdans met (groot)ouders’ en ‘Peuter- en kleuterdans ’ van CKC & partners.

Doorlopende activiteiten
Gedurende de ochtend vinden doorlopende presentaties plaats: Voorlezen door medewerkers van de Bibliotheek, digitale prentenboeken, apps en BoekStart 0-4 jaar. Maar ook schminken en een beweegparcours.

Informatiekramen en samenwerkingspartners
In de Bibliotheek in het Forum zijn informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: CKC & partners, Gastouderbureau Zoetermeer, Jeugdtandverzorging Zoetermeer, Tinker Bell Kinderdagverblijven, Koningskind kinderopvang, Zweminstituut, Kinderfysiotherapie Groei!, Digitalli, Ipse de Bruggen, Tanja de Korte Haptotherapie, Stichting Piëzo / VoorleesExpress, Kombino Kinderopvang, Parentus, CJG Meerpunt Zoetermeer, Kinderopvang Liefjes Tante Suus, Kern-Kinderopvang, Gastouderbureau, Allermooist, Pro Patria, Praktijk voor Logopedie de Leyens (-Oosterheem), De Drie Ballonnen.

Gegevens

Datum:
4 februari 2018
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/actueel/agenda/baby---peuter---kleutermarkt-2018.html

Organisator

Bibliotheek Zoetermeer

Locatie

Bibliotheek Zoetermeer
Stadhuisplein 1
Zoetermeer, 2711EC
+ Google Maps
× Stel een vraag via Whatssapp