Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Baby-, peuter- en kleutermarkt in de bibliotheek

5 februari 2017. Tijd: 09:00 - 12:00

Gratis

Zondagochtend 5 februari opent de Hoofdbibliotheek haar deuren speciaal voor jonge ouders en opa’s en oma’s van kinderen tot 6 jaar! Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen!

Let op!! Vanwege de drukte zijn kinderwagens binnen niet toegestaan. 

Theatervoorstelling ‘Walvissst…’

Bezoek de theatervoorstelling Walvissst… door Kindertheater Kaboem om 10.00 of om 11.00 uur! De voorstelling duurt ongeveer 35 minuten en is te bekijken op de 5e verdieping. In verband met de beschikbare ruimte is er per voorstelling plaats voor maximaal 50 kinderen.

Kindertheater Kaboem heeft deze kleurrijke en verrassende voorstelling speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen. De voorstelling is geïnspireerd op Het Prentenboek van het Jaar 2017 De kleine walvis van Benji Davies. De voorstelling prikkelt de nieuwsgierigheid en is tegelijkertijd een feest der herkenning. De spontane reacties van het jonge publiek zullen volwassenen volop doen genieten.

Workshop, presentaties en informatie

Tijdens de markt zijn er inspirerende workshops, zoals ‘Peuter Dreumes Dans’ en ‘Klap eens in je handjes’ door CKC & partners en ‘Babygebaren’ door Sorada. Er zijn doorlopende presentaties van de bibliotheek over interactief voorlezen, digitale prentenboeken, apps en Boekstart. In het FabLab kunt u terecht voor diverse demonstraties.

Daarnaast zijn er diverse informatiekramen van samenwerkingspartners.

De toegang is gratis.

baby-peuter-kleutermarkt-voorleesdagen

 

 

Gegevens

Datum:
5 februari 2017
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Bibliotheek Zoetermeer
Stadhuisplein 1
Zoetermeer, 2711EC
+ Google Maps
× Stel een vraag via Whatssapp