Gastouder Stephanie

Straat: Barietgeel
Wijk:    Rokkeveen
Plaats:  Zoetermeer

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Stephanie Spaans moeder van Dani (2009) en Milou (2013). Samen met mijn man Fred wonen we in Rokkeveen. We hebben geen huisdieren. Sinds september 2014 ben ik gastouder.
Ik heb in 2003 mijn SPW 4 diploma gehaald en ben daarna de kinderopvang in gegaan. Ook heb ik nog andere werkzaamheden gedaan. Maar het begon toch weer te kriebelen en wilde graag opvang aan huis beginnen. Nadat ik mijn Kinder EHBO had behaald en goedgekeurd was door de GGD, kon ik aan de slag. In de afgelopen jaren ben ik ook bijgeschoold, denk aan VVE en volg regelmatig thema avonden die door GOB Zoetermeer georganiseerd worden. Hier heb ik veel profijt van en gebruik dit in de opvang. Zo hebben we elke maand een nieuw thema waar we mee aan de slag gaan. We lezen dan boekjes, zingen liedjes en gaan we knutselen.

Spelen en speelgoed

Alle kinderen spelen in 1 ruimte. Voor de baby’s is een box aanwezig. Hier leg ik ze in indien er teveel dreumesen en/of peuters rondlopen en anders leg ik ze op een kleed op de grond. Voor iedere leeftijd is speelgoed aanwezig. Deze zitten in een speelgoedkist. Ook is de mogelijkheid daar om te verven, tekenen, kleien of te knutselen. Dit doen we in groepsverband of ze gaan zelfstandig aan tafel zitten. De kinderen kunnen bij mij ook in de tuin spelen. Hier zijn loopauto’s, ballen, een glijbaan en zomer’s een badje met laagje water aanwezig. Alles is overzichtelijk voor mij, omdat alle kinderen in 1 ruimte aanwezig zijn.

Buiten spelen

Zoals ik al aangaf is er een tuin aanwezig. Deze gebruik ik alleen als er kinderen liggen te slapen en de overige kinderen naar buiten willen. Indien alle kinderen wakker zijn, gaan we vaak naar de speeltuin. Ik vind het belangrijk dat een kind veel buiten kan spelen. Lekker in de frisse lucht en lekker de vrijheid hebben en kunnen rennen. Ook gaan we wel eens naar de kinderboerderij of op regenachtige dag naar de ballenbak.

Eten en drinken

Vers fruit, brood en tussendoortjes worden door mij verzorgd, flessenvoeding dient u zelf mee te geven.

Slapen

De kinderen slapen op de 1ste verdieping allemaal in een aparte slaapkamer in campingbedjes. Hierbij gebruik ik geen extra matras i.v.m. verstikkingsgevaar. De kinderen slapen per dag genomen in een eigen bedje en worden niet bij elk slaapje in een andere kamer gelegd. Als we op pad gaan, kunnen de kinderen in de wagen slapen. Ik probeer dan wel 1 moment van de dag aan te houden dat ze wel in een bedje slapen, zodat ze niet oververmoeid raken.

Hopelijk heb ik u een een goed beeld gegeven van wie ik ben en hoe mijn opvang is. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek en is uw kindje van harte welkom om te komen wennen.

Ik werk 3 dagen op dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

kinderopvang-rokkeveen-zoetermeer-gastouder-stephanie-glutenintolerantie

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten of deze gastouder nog plaats heeft? Of heeft u een andere vraag of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Email:   info@gobzoetermeer.nl
Telefoon/whatsapp:  06-431 675 28.

 

Beoordeling van ouders

Minimaal 3 ouders hebben deze gastouder beoordeeld. Het gemiddelde cijfer voor deze gastouder is:

9.5  /wp-content/uploads/2015/10/verbetermeter-gastouders.png

Beschikbaarheid van de gastouder

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   0 tot 1 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   1 tot 4 jaar
   4 tot 12 jaar

       maandag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   dinsdag
   woensdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   donderdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   vrijdag
   zaterdag
   zondag

Tarief van de gastouder

Het tarief is:
inclusief:  eten en drinken
exclusief:  flesvoeding en luiers

€ 6,50 uurtarief
€ 1,00 bureaukosten per uur
_______+
€ 7,50  opvangkosten per uur per kind

* Het maximum uurtarief vastgesteld door de overheid waarover kinderopvangtoeslag wordt berekend ligt op € 7,53 (in 2024).
Zie de website van de belastingdienst.

Inschrijving LRKP & GGD inspectie

Deze gastouder is ingeschreven in het LRKP. De GGD inspectierapporten van deze gastouder zijn terug te vinden in het LRKP.

Bekijk LRKP inschrijving en de GGD inspectie rapporten

Certificeringen van deze gastouder

gasouder kinderopvang ehbo certificaat

EHBO certificaat

Verklaring goed gedrag (VOG)

In bezit van VOG

gastouder kinderopvang lrkp

Ingeschreven in LRKP

gastouder kinderopvang cito vve piramide

Cito Piramide certificaat

 

× Stel een vraag via Whatssapp