Gastouder Marije

Straat:  Amaril
Wijk:    Rokkeveen
Plaats:  Zoetermeer

 

gastouder-marije-kinderopvang-rokkeveen-zoetermeer-profiel-xs

Beste ouders,

Mijn naam is Marije. Ik woon samen met mijn partner en twee kinderen (Thijs en Emma) met veel plezier in de rustige en kindvriendelijke wijk Rokkeveen (Zoetermeer).

Opleiding en werkervaring
Ik ben in het bezit van een HBO diploma opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening. In mijn afstudeerperiode heb ik mij specifiek gericht op de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Na mijn afstuderen ben ik eigenlijk een hele andere weg ingeslagen door te gaan werken als nanny aan huis. Dit werk vond ik zo ontzettend leuk dat ik dit ben blijven doen.

Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als nanny, besloot ik na de geboorte van mijn oudste kind te starten als gastouder aan huis. Inmiddels ben ik vanaf 2021 werkzaam als gastouder en doe dit werk met veel plezier!

Wat ik belangrijk vind binnen mijn opvang
Ik vind het van groot belang dat een kind zich bij mij thuis op zijn gemak voelt. Een veilige hechting, een positieve sfeer creëren door het geven van complimentjes en het vergroten van het zelfvertrouwen door het kind ruimte te geven iets zelf op te lossen, zijn voor mij erg belangrijk. Ieder kind volgt zijn eigen tempo.

Omdat ik als gastouder niet te veel kinderen tegelijk opvang, is het voor mij overzichtelijk wat ieder kind nodig heeft en kan ik op deze manier voldoende individuele aandacht bieden.

Ik werk zoveel mogelijk met een vast dagritme. Dit zorgt voor structuur en regelmaat. Door de voorspelbaarheid weten de kinderen waar ze aan toe zijn. Tussen het spelen door probeer ik de kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met allerlei verschillende sociale vaardigheden zoals samenspelen en delen. Verder zijn veel liefde en aandacht geven aan ieder kindje voor mij essentieel voor het opbouwen van een goede band met mijn opvangkinderen.

Activiteiten

Tijdens de opvang zullen de kindjes zich niet vervelen. Er is voldoende speelgoed aanwezig gericht op de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfasen van de kinderen. Kindjes kunnen samenspelen of apart, net waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Natuurlijk onderneem ik ook gezamenlijke activiteiten zoals puzzelen, verven, of muziek maken. In de opvang richt ik mij op thema’s als de seizoenen en de feestdagen. Knutsels, liedjes en boekjes worden hier op afgestemd.

Zelf ga ik graag naar buiten. Ik vind het leuk om met de kids op stap te gaan en de omgeving te ontdekken. We gaan dan ook regelmatig met de bakfiets naar de speeltuinen, het Balijbos, de schaapjes en hertjes, of de bibliotheek. In de zomer gaan we lekker buiten picknicken en in de herfst trekken we de regenlaarzen aan om in de plassen te stampen! Ik probeer elke dag, afhankelijk van het weer, even naar buiten te gaan.

Ik hoop dat ik op deze manier een goed beeld heb kunnen geven van mijzelf en mijn opvang.

Tot snel!

Groetjes, Marije

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten of deze gastouder nog plaats heeft? Of heeft u een andere vraag of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Email:   info@gobzoetermeer.nl
Telefoon/whatsapp:  06-431 675 28.

 

Beschikbaarheid van de gastouder

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   0 tot 1 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   1 tot 4 jaar
   4 tot 12 jaar

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   maandag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   dinsdag
   woensdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   donderdag
   vrijdag
   zaterdag
  zondag

Tarief van de gastouder

Het tarief is:
inclusief:   eten, drinken en billendoekjes
exclusief:  luiers en flesvoeding

€ 6,85 uurtarief
€ 1,00 bureaukosten per uur
_______+
€ 7,85  opvangkosten per uur per kind

* Het maximum uurtarief vastgesteld door de overheid waarover kinderopvangtoeslag wordt berekend ligt op € 7,53 (in 2024).
Zie de website van de belastingdienst.

Inschrijving LRKP & GGD inspectie

Deze gastouder is ingeschreven in het LRKP. De GGD inspectierapporten van deze gastouder zijn terug te vinden in het LRKP.

Bekijk LRKP inschrijving en de GGD inspectie rapporten

Certificeringen van deze gastouder

gasouder kinderopvang ehbo certificaat

EHBO certificaat

Verklaring goed gedrag (VOG)

In bezit van VOG

gastouder kinderopvang lrkp

Ingeschreven in LRKP

× Stel een vraag via Whatssapp