Gastouder Nadine

Straat: Sullivanlijn
Wijk:    Noordhove
Plaats:  Zoetermeer

Hallo ouders,

Ik ben een gediplomeerde gastouder in Zoetermeer Noordhove en ik bied kleinschalige professionele (en erkende) kinderopvang. Voorheen was ik werkzaam als verpleegkundige en ik ben nu al jaren met veel plezier als zelfstandig gastouder in de kinderopvang aan het werk.

Tijdens de kinderopvang maak ik gebruik van een dagplanning. Ik werk volgens een pedagogisch beleidsplan en heb een fijne samenwerking met GOB Zoetermeer. De kinderen hebben ieder een eigen slaapruimte en hun eigen mandje met hun spulletjes. Boven heb ik ook een speelkamer waar de grotere kinderen samen kunnen spelen (onder begeleiding natuurlijk). Ook heb ik voldoende uitdagend speelgoed en veel buitenspeelmateriaal en ben in het bezit van een grote bolderkar, tweeling wagen en een losse buggy.

We gaan ieder dag naar buiten, de ene keer naar de speeltuin, de andere keer naar het Geertje of gewoon lekker wandelen. Eten en drinken wordt hier verzorgd. Mocht u vragen hebben dan hoor ik het wel! Bel of mail voor de huidige bezetting en of er plaats vrij komt.

Ik werk met het VVE Cito Piramide prgramma. Dat is voorschoolse educatie gericht op het jonge kind en dat sluit aan op iedere basisschool in Zoetermeer. Ondanks de 'schoolse' activiteiten blijf ik vooral ook huiselijk, knus en heb ik aandacht voor ieder kind zijn behoeftes.

Tevens heb ik plaatsgenomen in de gastoudercommissie van GOB Zoetermeer. Samen met deze commissie adviseren wij het GOB m.b.t. de algemene gang van zaken.

Biologisch eten

De filosofie van Kinderopvang Noordhove is dat kinderen met een gezond lichaam zich op sociaal en cognitief gebied beter kunnen ontwikkelen. Wanneer ze zich goed voelen, staan kinderen meer open voor nieuwe dingen. Wij gebruiken bij Kinderopvang Noordhove bijna uitsluitend biologische en altijd vers(e) producten voor de maaltijd omdat dit gezonder is en beter voor de lichamelijke ontwikkeling van het jonge kind. Ook haal ik verse melk (koeien en geiten) bij boerderij het Geertje.

Kinderen hebben van nature aanleg om natuurlijke producten goed te verteren. Wij gebruiken daarom dus ook voornamelijk biologische voeding en ingrediënten. Deze bevatten geen chemische toevoegingen en bij de teelt worden geen giftige bestrijdingsmiddelen gebruikt. Bovendien is  biologische landbouw zeer milieuvriendelijk.

Er is bewust gekozen om  biologische voeding aan te bieden dus voor de maaltijden en extraatjes bereid met biologische ingrediënten hoeft u dan ook niet extra te betalen.

Er zijn huisdieren aanwezig.

Groetjes Nadine

nadine-gastouder-kinderopvang-noordhove-zoetermeer-geertje

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten of deze gastouder nog plaats heeft? Of heeft u een andere vraag of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Email:   info@gobzoetermeer.nl
Telefoon/whatsapp:  06-431 675 28.

Beoordeling van ouders

Minimaal 3 ouders hebben deze gastouder beoordeeld. Het gemiddelde cijfer voor deze gastouder is:

8.6  /wp-content/uploads/2015/10/verbetermeter-gastouders.png

Wat zeggen ouders…

Beschikbaarheid van de gastouder

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   0 tot 1 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   1 tot 4 jaar
   4 tot 12 jaar

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   maandag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   dinsdag
   woensdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   donderdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   vrijdag
   zaterdag
   zondag

Tarief van de gastouder

Het tarief is:
inclusief: eten en drinken
exclusief: luiers en flesvoeding

€ 6,75 uurtarief
€ 1,00 bureaukosten per uur
_______+
€ 7,75  opvangkosten per uur per kind

* Het maximum uurtarief vastgesteld door de overheid waarover kinderopvangtoeslag wordt berekend ligt op € 7,53 (in 2024).
Zie de website van de belastingdienst.

Inschrijving LRKP & GGD inspectie

Deze gastouder is ingeschreven in het LRKP. De GGD inspectierapporten van deze gastouders zijn terug te vinden in het LRKP.

Bekijk LRKP inschrijving en de GGD inspectie rapporten

Certificeringen van deze gastouder

gasouder kinderopvang ehbo certificaat

EHBO certificaat

Verklaring goed gedrag (VOG)

In bezit van VOG

gastouder kinderopvang lrkp

Ingeschreven in LRKP

gastouder kinderopvang cito vve piramide

Cito Piramide certificaat

 

× Stel een vraag via Whatssapp