Gastouder Marriëtte

Straat: Bleiswijkseweg
Wijk:    Dorp
Plaats:  Zoetermeer

kinderopvang-gastouder-marriette-dorp-zoetermeer

Mijn naam is Marriëtte en ik ben halverwege de 20. Met mijn vrolijke, energieke en zorgzame karakter sta ik garant voor een veilige en geborgen opvang voor uw kind.

Ik vind het heerlijk om te troetelen met de allerkleinste, de dreumesjes de ruimte te geven die ze nodig hebben tot ontdekken en de peuters te betrekken in hedendaagse taakjes.

Als gastouder heb ik veel tijd voor de kinderen om aandacht, liefde, verzorging en speelruimte te bieden. Ik vind het mooi om kinderen een ‘thuis’ te bieden, een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen en waar ze geborgenheid vinden.

Ik ben Christelijk en vind de christelijke normen en waarden belangrijk. Dit laat ik in mijn werk zien door voor het eten te bidden en te danken met de kinderen, en naast de algemene boekjes lezen en liedjes zingen zal ik ook christelijke boekjes lezen en liedjes zingen.

Ik ben in 2013 getrouwd met Anton (29 jaar). September 2014 is onze lieve Thijs geboren. Ook hebben wij een lieve enthousiaste hond Luuk.

Sinds augustus 2015 zijn we verhuisd naar de Bleiswijkseweg in het dorp van Zoetermeer. Nu heb ik de ruimte om in januari 2016 te starten als gastouder. In de woonkamer hebben we een gezellig speelhoekje gemaakt. Er is een grote afgesloten tuin waar heerlijk gespeeld kan worden.

Ik heb een SPH diploma op zak en twee jaar gewerkt in een kliniek voor kinderen met/vermoeden van psychische problemen en een verstandelijk beperking. Door mijn werkervaring weet ik structuur te bieden. Doormiddel van pictogrammen laat ik het dagprogramma zien zodat de kinderen weten wat hun te wachten staat. Ik werk vanuit een positieve benadering zodat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en tot ontwikkeling en leren kunnen komen.  

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt neem dan contact met GOB Zoetermeer op. Wilt u een keer komen kijken, na het maken van een afspraak bij GOB Zoetermeer bent u van harte welkom

kinderopvang-gastouder-marriette-dorp-zoetermeerkinderopvang-gastouder-marriette-dorp-zoetermeerkinderopvang-gastouder-marriette-dorp-zoetermeerkinderopvang-gastouder-marriette-dorp-zoetermeerkinderopvang-gastouder-marriette-dorp-zoetermeer 

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten of deze gastouder nog plaats heeft? Of heeft u een andere vraag of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Email:   info@gobzoetermeer.nl
Telefoon/whatsapp:  06-431 675 28.

Beschikbaarheid van de gastouder

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   0 tot 1 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   1 tot 4 jaar
   4 tot 12 jaar

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   maandag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   dinsdag
       woensdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   donderdag
       vrijdag
   zaterdag
   zondag

Beoordeling van ouders

Minimaal 3 ouders hebben deze gastouder beoordeeld. Het gemiddelde cijfer voor deze gastouder is:

8.8  /wp-content/uploads/2015/10/verbetermeter-gastouders.png

Tarief van de gastouder

Het tarief is:
inclusief: eten en drinken
exclusief: luiers en flesvoeding

€ 6,50 uurtarief
€ 1,00 bureaukosten per uur
_______+
€ 7,50  opvangkosten per uur per kind

* Het maximum uurtarief vastgesteld door de overheid waarover kinderopvangtoeslag wordt berekend ligt op € 7,53 (in 2023).
Zie de website van de belastingdienst.

Inschrijving LRKP & GGD inspectie

Deze gastouder is ingeschreven in het LRKP. De GGD inspectierapporten van deze gastouders zijn terug te vinden in het LRKP.

Bekijk LRKP inschrijving en de GGD inspectie rapporten

Certificeringen van deze gastouder

gasouder kinderopvang ehbo certificaat

EHBO certificaat

Verklaring goed gedrag (VOG)

In bezit van VOG

gastouder kinderopvang lrkp

Ingeschreven in LRKP

gastouder kinderopvang cito vve piramide

Cito Piramide certificaat

 

× Stel een vraag via Whatssapp