Gastouder Serena

Straat:  Bessie Smithrode
Wijk:    Buytenwegh
Plaats:  Zoetermeer

gastouder-serenea-kinderopvang-zoetermeer-buytenwegh

Welkom bij gastouderopvang Piccolini!

Mijn naam is Serena en ik ben geboren in 1988.

Samen met mijn vriend Thomas en onze twee kindjes, dochter Lexie (2011) en zoontje Jaimy (2017) wonen wij sinds kort in Buytenwegh. Na mijn verhuizing ben ik gelijk begonnen met de opleiding tot gastouder. Ook ben ik in het bezit van een EHBO-diploma. Ik ben aangesloten bij gastouderbureau Zoetermeer en sta ingeschreven in het landelijke register voor gastouders, zodat u recht heeft op eventuele kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Locatie

Wij wonen in een leuk en gezellig hoekhuis met grote tuin in een rustige straat. Het groene Buytenpark en de speelvelden zijn op loopafstand. Ook diverse speeltuinen zijn makkelijk te bereiken en te bezoeken. Het gezellige winkelcentrum is ook lekker dichtbij.

Activiteiten

Ik ben een duizendpoot met vele hobby’ s. Ik speel gitaar en piano en hou van zang en dans, ik bak en kook heel graag! Vooral gezond, maar niet altijd;). En ik vind het heerlijk om te knutselen! Ik deel mijn vaardigheden dan ook graag met de kindjes. Hou dus rekening met genoeg ruimte op en in de koelkast ;). Ik vind het goud waard als kinderen trots zijn op hun eigen creaties, en ben een grote voorstander om dit te stimuleren. De activiteiten zijn vaak te koppelen aan seizoenen of thema’ s.

Ook buiten is er altijd veel te zien, doen en te ontdekken. Ik neem de kinderen dan ook graag mee op avontuur! Heerlijk samen spelen in de zon maar ook in de plassen springen in de regen.

In mijn woonkamer is er een plek gecreëerd waar de kindjes heerlijk kunnen spelen!

Zo staat er een heel leuk en leerzaam winkeltje/keukentje met heel veel toebehorenen. Er is een “mini biebje’ waar voor elke leeftijd wel een leuk boekje te vinden is. Voor de wat oudere kinderen zijn er bakken vol met lego en playmobil. En we hebben zelfs twee xboxen.

Slapen en eten

Rust en voeding vind ik naast gezellige en leerzame activiteiten heel belangrijk. Zo hebben wij een apart kamertje ingericht waar de kindjes heerlijk even ongestoord een dutje kunnen doen.

Bij Piccolini wordt er heus wel eens een snoepje of een koekje gegeten, maar gezonde voeding staat voorop. Zo snacken wij bijvoorbeeld graag met groente en fruit en zorgen wij voor gevarieerd en gezond broodbeleg. Wij houden ook altijd rekening met wensen en cultuur vanuit thuis.

Dagritme

Regelmaat en structuur vind ik heel belangrijk. Ik probeer de meeste activiteiten dan ook zo veel mogelijk op vaste tijden te doen waardoor er elke dag een duidelijk dagritme ontstaat voor de kinderen.

Mocht de manier van opvang u aanspreken kunt u mij altijd bellen om een vrijblijvende afspraak te maken om even langs te komen en een kennismakingsgesprek te voeren. Ook mag u mij alle vragen stellen die u heeft en rustig een kijkje nemen in mijn woning. Neem vooral ook uw kind(jes) mee, zo kunt u ook de eerste indruk zien van uw kind(jes). Die is heel belangrijk!

Tot slot is mijn doel/motto een positieve bijdrage te leveren zodat elk kind de kans krijgt de beste versie van zichzelf te zijn.

Met vriendelijke groet,

Serena

Ik ben ook in het bezit van de volgende certificaten:
Meldcode Kindermishandeling, Structureren en Grenzen stellen

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten of deze gastouder nog plaats heeft? Of heeft u een andere vraag of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Email:   info@gobzoetermeer.nl
Telefoon/whatsapp:  06-431 675 28.

Beschikbaarheid van de gastouder

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   0 tot 1 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   1 tot 4 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   4 tot 12 jaar

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   maandag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   dinsdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   woensdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   donderdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   vrijdag
  zaterdag
  zondag

Tarief van de gastouder

Het tarief is:
inclusief: eten en drinken
exclusief: luiers en flesvoeding

€ 7,00 uurtarief
€ 1,00 bureaukosten per uur
_______+
€ 8,00 opvangkosten per uur per kind
(boven het te vergoeden maximum uurtarief*)

* Het maximum uurtarief vastgesteld door de overheid waarover kinderopvangtoeslag wordt berekend ligt op € 7,53 (in 2024).
Zie de website van de belastingdienst.

Inschrijving LRKP & GGD inspectie

Deze gastouder is ingeschreven in het LRKP. De GGD inspectierapporten van deze gastouders zijn terug te vinden in het LRKP.

Bekijk LRKP inschrijving en de GGD inspectie rapporten  

Certificeringen van deze gastouder

gasouder kinderopvang ehbo certificaat

EHBO certificaat

Verklaring goed gedrag (VOG)

In bezit van VOG

gastouder kinderopvang lrkp

Ingeschreven in LRKP

 

× Stel een vraag via Whatssapp