Gastouder Kim

Straat: Parkdreef
Wijk:    Seghwaert
Plaats:  Zoetermeer

Hi ouders!

Ik zal me zelf even voorstellen. Ik ben Kim en ik ben 29 jaar oud. Ik woon in de kindvriendelijk wijk Seghwaert. Ik woon hier samen met mijn dochter van 2 jaar en mijn man. Wij wonen in een ruime maisonnette woning met een leuk dakterras. Ik heb mijn zorg-en-welzijn niveau 2 diploma en mijn EHBO diploma.

Ik omschrijf mezelf als een vrolijke, spontane, gekke, lieve meid. Ik sta graag voor anderen klaar en help anderen ook graag. Ik hou van open en eerlijkheid naar elkaar toe en respect voor elkaar hebben is belangrijk. Ook sta ik erg positief in het leven en probeer ik er alles uit te halen wat er in zit. Ik ben erg creatief en verzin altijd wel weer wat leuks om te doen. Ik ben ondernemend en zit niet graag stil. Lol maken en veel lachen is wat ik graag doe. Dansen met elkaar en lekker gek doen.

Ik heb al ruim 12 jaar ervaring met kinderopvang in de leeftijd 0 t/m 12 jaar. Het werken met kinderen vind ik het leukst wat er is. Geen dag is het zelfde, geen kind is het zelfde. De manier waarop kinderen naar het leven kijken vind ik interessant. Hun fantasie is fantastisch. Kinderen zijn puur en oprecht en kunnen zich om de kleinste dingen bewonderen. Ik wil kinderen graag helpen met hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat elk kind zich kan ontwikkelen op hun eigen manier. Bij mijn staan de kinderen altijd op nummer 1. Ze moeten zich veilig bij mijn voelen en zich op hun gemak voelen. Ik zorg daarvoor om oprecht naar ze te luisteren en naar signalen te kijken. Zelfredzaamheid vind ik belangrijk en stimuleer de kinderen daar ook in. Ook wil ik kinderen iets mee geven en leren. Dingen die belangrijk zijn voor nu en de toekomst zoals, respect hebben voor elkaar. Het leren nee zeggen wanneer dat nodig is en leren sorry te zeggen waar dat nodig is. Voor je zelf opkomen en je zelf weten te waarderen. Op de juiste manier met elkaar leren omgaan en leren te delen.

We spelen in de woonkamer en in de tuin. Ik heb verschillende soorten speelgoed voor verschillende leeftijden. In de tuin heb ik leuke verschillende speeltoestellen staan en met mooi weer spelen we in het badje en met de piratenboot watertafel. We knutselen veel en ook koken is erg leuk om te doen. Bijvoorbeeld pepernoten met sinterklaas of kerstkoekjes met kerst. Ik werk ook met thema's zoals met feestdagen dan doen we verschillende activiteiten.  Buiten spelen doen we ook elke dag (als het weer het toe laat). We maken ook verschillende uitstapjes naar bijvoorbeeld, de binnen- en buitenspeeltuin, kinderboerderij, winkel of schapenweide.

Ik hoop snel kennis met uw te maken, zodat ik nog meer over mij zelf kan vertellen en uw mij in het echt kan zien.

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten of deze gastouder nog plaats heeft? Of heeft u een andere vraag of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Email:   info@gobzoetermeer.nl
Telefoon/whatsapp:  06-431 675 28.

Beschikbaarheid van de gastouder

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   8 maanden tot 1 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   1 tot 4 jaar
  4 tot 12 jaar

   maandag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   dinsdag
   woensdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   donderdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   vrijdag
  zaterdag
  zondag

Tijden: 7:30 - 18:00
(andere tijden en dagen in overleg)

Tarief van de gastouder

Het tarief is:
inclusief:  eten en drinken
exclusief:  luiers, doekjes, flesvoeding

€ 6,30 uurtarief
€ 1,00 bureaukosten per uur
_______+
€ 7,30  opvangkosten per uur per kind

* Het maximum uurtarief vastgesteld door de overheid waarover kinderopvangtoeslag wordt berekend ligt op € 6,85 (in 2023).
Zie de website van de belastingdienst.

Inschrijving LRKP & GGD inspectie

Deze gastouder is ingeschreven in het LRKP. De GGD inspectierapporten van deze gastouders zijn terug te vinden in het LRKP.

Bekijk LRKP inschrijving en de GGD inspectie rapporten

Certificeringen van deze gastouder

gasouder kinderopvang ehbo certificaat

EHBO certificaat

Verklaring goed gedrag (VOG)

In bezit van VOG

gastouder kinderopvang lrkp

Ingeschreven in LRKP

× Stel een vraag via Whatssapp