Gastouder Eline

Straat: Pruimengaarde
Wijk:    Seghwaert
Plaats:  Zoetermeer

Lieve ouders/verzorgers,

Mijn naam is Eline. Ik woon in een heerlijk huis in de wijk Seghwaert te Zoetermeer. Mijn partner en ik hebben dit huis in 2017 gekocht met het oog op gastouder opvang. Ik ben 7 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang en heb ervaring opgedaan in de leeftijd 0 -12 jaar. Een groot deel van die jaren heb ik gewerkt op Antroposofische kinderdagverblijven en BSO’s in de Vrije School, daar ben ik zelf ook in opgegroeid. Ik heb ook gewerkt met 'Emmi Pickler' en 'How To Talk To Kids'. Er zijn een aantal aspecten die ik hier uit heb meegenomen in mijn eigen visie, een mengelmoes van Antroposofie, Emmi Pickler en mijn eigen stukje.

Ik bied opvang voor de leeftijd 0 – 4 jaar. Ik voel mij goed verbonden met het jonge kind en vind het leuk om de groei van dichtbij mee te maken. Aspecten in de ontwikkeling die ik belangrijk vind en laat terugkomen in mijn visie zijn:

  • Eigenheid en trots
  • Zelfstandigheid en zelfredzaamheid
  • Veiligheid en voorspelbaarheid
  • Nabootsing en activiteiten
  • Natuur, gezondheid en voeding

De ontwikkeling van een kind is een prachtige reis naar wie hij of zij gaat worden. Op die weg wil ik graag mijn stukje meegeven. Het is belangrijk om te kijken naar een kind als individu en naar een kind in een groep. Ik creëer een warme en veilige plek waar het kind zichzelf kan zijn. Broodjes bakken, iedere dag naar buiten, vrij spel, voorlees momenten en creativiteit beleven zijn dagelijkse bezigheden. Ik bied verse en biologische voeding aan, denk aan vers gepureerde groente hapjes, zelf gebakken broodjes en lekkere boeren yoghurt! Wat betreft activiteiten wil ik zo veel mogelijk anticiperen op de behoefte van het kind. Om die reden werk ik niet met themaweken of activiteiten programma’s, maar leven we met de gang door het jaar. Seizoenen en jaarfeesten zijn de thema’s die we aanhouden. Tekenen, verven, knippen en plakken, kneden met bijenwas en werken met vilt, volledig vanuit de eigen fantasie ingevuld.

De woonkamer is groot en ontvangt veel daglicht, een heerlijke tuin en een fijne slaapkamer boven. In de woonkamer staat een box voor de kleintjes, zij kunnen ook lekker op een vloerkleed spelen. Ook heb ik een draagdoek/zak waar ik een kindje in kan dragen als deze wens er is. Sommige baby’s voelen zich veilig op deze manier.

Ik bied opvang van maandag tot en met donderdag van 07:45 tot 18:00 uur.Wilt u meer weten over Gastouder Lien, kom dan eens langs voor en vrijblijvende kennismaking. Heeft u interesse? Dan zie ik uw reactie graag tegemoet!

Met lieve groet,

Eline (Gastouder Lien)

gastouder eline zoetermeer buitenspelen eline-gastouder-seghwaert-zoetermeer-kinderopvang-knutselen-koken gastouder eline zoetermeer poppenwagen

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten of deze gastouder nog plaats heeft? Of heeft u een andere vraag of opmerkingen? Stuur ons een bericht of bel naar 06-431 675 28.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Zie onze privacy verklaring

Beschikbaarheid van de gastouder

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   0 tot 1 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   1 tot 4 jaar
   4 tot 12 jaar

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   maandag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   dinsdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   woensdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   donderdag
   vrijdag
   zaterdag
   zondag

Tarief 2019 van de gastouder

Het tarief is:
inclusief:  eten, drinken en luiers
exclusief:  flesvoeding

€ 5,50 uurtarief
€ 1,00 bureaukosten per uur
_______+
€ 6,50  opvangkosten per uur per kind
(boven maximum uurtarief*)

* Het maximum uurtarief vastgesteld door de overheid waarover kinderopvangtoeslag wordt berekend ligt op € 6,15 (in 2019).
Zie de website van de belastingdienst.

Kinderopvangtoeslag

U kunt in de calculator hieronder uitrekenen hoeveel kinderopvangtoeslag u ontvangt en wat u uiteindelijk netto zal betalen voor de opvang van uw kind(eren).

De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen of gedeeld met derden.

Inschrijving LRKP & GGD inspectie

Deze gastouder is ingeschreven in het LRKP. De GGD inspectierapporten van deze gastouders zijn terug te vinden in het LRKP.

Binnenkort komt hier de link naar LRKP.

Certificeringen van deze gastouder

gasouder kinderopvang ehbo certificaat

EHBO certificaat

Verklaring goed gedrag (VOG)

In bezit van VOG

gastouder kinderopvang lrkp

Ingeschreven in LRKP