Gastouder Fatima

Straat: Hildebrandhove
Wijk:    Buytenwegh
Plaats:  Zoetermeer

fatima-gastouder-kinderopvang-zoetermeer-buytenwegh-6

Ik ben Fatima, 44 jaar, getrouwd en heb zelf drie lieve kinderen in de leeftijd van 14, 11 en 7 jaar. Met hen ben ik graag en vaak actief bezig en bied hen warmte, gezelligheid, geborgenheid en geef specifieke aandacht aan elk kind apart.

Kinderen vind ik leuk en daarom heb ik na 21 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang gewerkt. besloten de deur van mijn eigen kleinschalige opvang, KNUFFELBEER, te openen. Een rustige en gezellige opvang in mijn eigen woning.

Ik vind het belangrijk dat uw kindje goed wordt verzorgd, individueel aandacht krijgt en zich veilig voelt bij mij. Ik zorg dan ook voor een prettige leef- en leersituatie. Uw kindje komt terecht in een veilig en pedagogisch verantwoord leefomgeving. Het doorgroeien met meerdere kindjes heeft naar mijn idee een positief sociaal effect zoals het leren van elkaar, samenspel, assertiviteit en voorschoolse voorbereiding.

Als geen ander weet ik dat uw kind het dierbaarste bezit is wat je kan hebben. Als ouder ben je dan ook op zoek naar een betrouwbare, liefdevolle opvang.

Naast goede algehele verzorging bied ik uw kindje ook creatieve en muzikale activiteiten aan om de ontwikkeling te stimuleren. Samen knutselen, liedjes zingen, dansen, spelletjes, voorlezen, educatieve spelletjes, buiten spelen, seizoenen ontdekken, elke dag een gevarieerd en afwisselend programma.

Een open en eerlijk contact met ouders vind ik heel belangrijk. Vanaf het eerste contact moet er de juiste klik zijn. Je moet elkaar kunnen vertrouwen, onderling duidelijke afspraken maken en tot één lijn komen qua opvoeding.

 

KNUFFELBEER in het kort:

 • Professionele gastouderopvang ingericht op kwaliteitsniveau kinderdagverblijf.
 • 21 jaar ervaring als pedagogisch medewerker kinderopvang.
 • Alle zorg en aandacht die uw kind nodig heeft.
 • Betaalbare prijs.
 • Ruime openingstijden.
 • Alle religies en culturen zijn welkom.
 • Vindt gezonde voeding erg belangrijk.
 • Zorgt voor structuur en regelmaat.
 • Ziet ieder kind als uniek individu.
 • Werkt met thema’s en seizoenen.
 • Gastouder volgt nieuwe ontwikkelingen en bijscholing.
fatima-gastouder-kinderopvang-zoetermeer-buytenwegh-2 fatima-gastouder-kinderopvang-zoetermeer-buytenwegh-3 fatima-gastouder-kinderopvang-zoetermeer-buytenwegh-4 fatima-gastouder-kinderopvang-zoetermeer-buytenwegh-5

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten of deze gastouder nog plaats heeft? Of heeft u een andere vraag of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Email:   info@gobzoetermeer.nl
Telefoon/whatsapp:  06-431 675 28.

Wat klanten zeggen…

Wij hebben Fatima leren kennen als een hele lieve en zorgzame vrouw met veel zorg, aandacht en knuffels voor de kindjes. Onze dochter ging er er altijd met een lach heen en we haalde haar altijd weer op met een lach. Fatima heeft veel aanbod van (educatief) speelgoed en ook in de tuin veel leuk buiten speelgoed. Kortom, onze dochter heeft er een heerlijke tijd gehad. Bedankt Fatima!

Familie Alblas

Onze dochter heeft met heel veel plezier 2 weken bij Fatima mogen verblijven. Wij hebben Fatima als een warme en kundige persoonlijkheid mogen ervaren.

Onze dochter heeft het vaak over haar, als tante om te bezoeken! Wat wij erg positief zien!

Fatima staat op onze lijst van goede betrouwbare kinderopvang waar onze dochter Maya zeker een leuke en leerzame tijd heeft doorgebracht. Wij gaan in de toekomst zeker nog met Fatima contact houden.

Maya, Ania en Patrick

Onze zoon Adam heeft meerdere jaren een hele fijne tijd gehad bij Fatima en haar gezin.  Samen appeltjes plukken in de tuin en vele uren dans en speelplezier met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Bij lekker weer het badje in de tuin of een lange wandeling maken. Ook als Adam zich niet zo lekker voelde kon ik hem met een gerust hart bij Fatima achterlaten. Zij gaf hem alle zorg en aandacht die hij op dat moment nodig had. Ze hield ons vaak op de hoogte doormiddel van foto's, video's en berichtjes. Met oog op de toekomst waren wij genoodzaakt om onze zoon over te plaatsen naar een kinderdagverblijf.  We missen haar nog vaak en hadden ons geen betere gastouder kunnen wensen. 

Jessy Perret

Onze zoon gaat in de schoolvakanties naar de opvang van Fatima toe en wij zijn zeer tevreden over haar. Fatima is heel zorgzaam en rustig en onze zoon is gek op haar.

Laura van Zeijl

Beschikbaarheid van de gastouder

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   0 tot 1 jaar
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   1 tot 4 jaar
   4 tot 12 jaar

/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   maandag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   dinsdag
       woensdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   donderdag
/wp-content/uploads/2015/10/checked.png   vrijdag
   zaterdag
   zondag

Tarief van de gastouder

Het tarief is:
inclusief: eten en drinken
exclusief: luiers, flesvoeding, warm eten

€ 6,50 uurtarief
€ 1,00 bureaukosten per uur
_______+
€ 7,50 opvangkosten per uur per kind
(boven maximum uurtarief*)

* Het maximum uurtarief vastgesteld door de overheid waarover kinderopvangtoeslag wordt berekend ligt op € 6,52 (in 2022).
Zie de website van de belastingdienst.

Inschrijving LRKP & GGD inspectie

Deze gastouder is ingeschreven in het LRKP. De GGD inspectierapporten van deze gastouders zijn terug te vinden in het LRKP.

Bekijk LRKP inschrijving en de GGD inspectie rapporten

Certificeringen van deze gastouder

gasouder kinderopvang ehbo certificaat

EHBO certificaat

Verklaring goed gedrag (VOG)

In bezit van VOG

gastouder kinderopvang lrkp

Ingeschreven in LRKP